ASSC staat garant sneeuwvakanties van topniveau

Please install Flash® and turn on Javascript.

Sinds 1980 activiteit in de wintersport en reizen, garandeert veel ervaring waardoor onze clubreizen van hoge kwaliteit zijn en onze leden, op elk gebied, van sportieve en relaxe sneeuwvakanties kunnen genieten.

Onze club richt zich zowel tot de jongeren als tot jonge gezinnen en ervaren sneeuwfreaks. Uitgaande van dit hoge kwaliteitslabel, zijn de ski- en snowboardvakanties ook voor kinderen een onvergetelijke ervaring. Van 's morgends vroeg tot 's avonds laat, worden ze begeleid door onze monitoren en kinderopvang.

Genieten kan je ook in de door ons met zorg uitgekozen pensions en hotels. Voor ieders budget kunnen wij onze klanten een aangepaste formule aanbieden naargelang de keuze van hun hotel of pension. Het vervoer naar onze met zorg uitgekozen bestemmingen , gebeurt meestal met autocarvervoer of u kiest zelf voor uw transport.

Hoe het allemaal begon...

Eind april 1980 werd Arena Skiclub een V.Z.W. en groeide snel uit tot de grootste cub van Limburg en Oost-Brabant. Als doel werd gesteld dat skiën onder begeleiding van Nerderlandstalige en gediplomeerde monitoren, de skitechnieken op een professionele manier konden aangeleerd worden. In de jaren 80' schreven meer dan 400 skiërs regelmatig in voor de skireizen naar Oostenrijk, Italië of Frankrijk.

Ook de skisport evolueerde en in de jaren 90', werd snowboarden een tak in de wintersporten. Arena skiclub kreeg dan ook een nieuwe naam aangemeten nl. Arena ski-& snowboardclub V.Z.W. . Tot op de dag van vandaag wordt de club geleid door een vijfkoppig bestuur dat de skigebieden prospecteert, reizen organiseert en het volledige wintersportpakket inhoudelijk en informatief verzorgt met behulp van deze webstek en door het uitgeven van een jaarlijks ski- & snowboardmagazine.