Grossarl

Please install Flash® and turn on Javascript.

Uw skipas is geldig voor het "Skiverbund Amadé". Vijf skigebieden (Grossarltal, Gasteinertal, Salzburger Sportwelt, Schladming Dachstein Tauern en Hochkönigs Winterreich), 865 km pistes en 270 liften liggen aan uw voeten!

Terwijl in het mondaine Gasteinertal een drukte van jewelste heerst, hecht men in het landelijke Grossarl veel belang aan de gezelligheid. Het centrum wordt gevormd door een pleintje met een aantal gemoedelijke cafés en winkeltjes.

"Ons" Grossarltal is een familiegebied en heeft 80 km zeer goed onderhouden pistes met 24 liften en het dichtbij gelegen Gasteinertal (Bad Hofgastein, Sportgastein) 200 km skipistes. Voor de langlaufers is er 35 km-pistes en voor de snowboarders een funpark met toffe obstakels, half-pipe (90m lang) en boardercross.

De gratis skibus brengt u naar Alpendorf, dat aansluiting geeft op de pisten van de Salzburger Sportwelt (o.a. Wagrain en Flachau). Elke skipas is voorzien van een Keycard, deze geeft automatisch doorgang naar de lift, zonder dat u uw skipas moet laten controleren. Op het einde van de vakantie krijg je bij inlevering aan de bergbaan een teruggave van € 3.