Thailand op maat

Thailand | |

Please install Flash® and turn on Javascript.

U kiest zelf voor een avontuurlijke reis met privé gids OF een heerlijke strandvakantie. Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk!

Voorbeeldprogramma 14 dagen

dag 1: Fietsen in Bnagkok

deze tocht begint vanaf de River City pier. De tour begint met smalle steegjes in het altijd keurige en spannende China Town. Na een boeiend uurtje fietsen steken we de rivier over en vervolgen de route door een levendige volkswijk.

dag 2: Koken in Bangkok

Vanaf het Trang Hotel vertrekt u per taxi op eigen gelegenheid naar de Silom Cooking School ( de taxi is niet inclusief). De cursus begint met het kopen van verse ingrediënten op de lokale markt. U ervaart de rijke kleuren en geuren waarmee u uw 5 gangen maaltijd zult creëren.

dag 3: Naar Kanchanaburi

U wordt door onze Engels sprekend chauffeur opgehaald voor een 3 daagse privé tour naar Kanchanaburi. In deze tour kunnen wij uw persoonlijke wensen opnemen. In samenspraak met de gids kiest u zelf welke bezienswaardigheden u wil bezoeken.

dag 4: Train on Death Railway

De rit met het boemeltreintje gaat over een spoorweg waar tijdens de 2de wereldoorlog Thaise, Birmese, indonesische en Maleisische arbeiders zijn gesneuveld. de spoorlijn loopt door een prachtig natuurgebied.

dag 5: Erawan Waterfalls - Erawan National Park

in het Erawan National Park bezoekt u de bekende Erawan Waterfalls. Deze watervallen liggen in het Erawan Nationale Park, op 65 kilometer afstand van Kanchanaburi. de beroemde zeven watervallen behoren tot de mooiste watervallen van Thailand.

dag 6: Terug naar Bangkok

Onze chauffer brengt u terug naar het Trang Hotel. U kunt nog een avondje uitgaan op Khaosan Road. De volgende morgen wordt u rond 08:00 opgehaald voor uw vertrek naar Koh Chang.

dag 7: Koh Chang

U wordt per minibus opgehaald bij het Trang Hotel. De rit naar Koh Chang is een opgedeelde transfer. het boot ticket naar Koh Chang is bij de prijs inbegrepen. Eenmaal aangekomen op Koh Chang wordt u per auto naar het Tropicana Resort gebracht.

dag 8 - 14: Koh Chang - 4 sterren Resor - strandvakantie

Het centara Tropicana Resort ligt ten westen van Kog Chang aan het witte zandstrand Klong Prao Beach.

Prijs: 999 euro op basis van kamer en ontbijt - per persoon - exclusief vluchten*

*afhankelijk van de periode en moment van de boeking, varieert de prijs van de vluchten tussen de 600 euro en de 900 euro.

      Prijzen