Shortski incentives voor bedrijven en groepen

9/3/2020

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van shortski’s voor bedrijven en middelgrote tot grote groepen naar Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Dit doen wij reeds vele jaren, geheel op maat van eigen wensen en budget. Jij bepaalt wat de vereisten zijn en wij gaan vervolgens aan de slag om enkele voorstellen uit te werken.

Dankzij onze ervaring en kennis, kunnen we ook zeer goed inschatten welke accommodaties, skigebieden en vervoerstypes het meest geschikt zijn voor uw groep. Wij doen er alles aan om prijs / kwaliteit het beste voorstel aan te bieden.

Je kan maximaal of minimaal gebruik maken van onze dienstverlening, naargelang eigen voorkeur. Wil je absoluut geen zorgen? Dan kunnen wij werkelijk alles regelen voor jouw groep. Gaande van het verzorgen van de communicatie en administratie vooraf, tot een doorgedreven praktische organisatie ter plaatse.

Communicatie en administratie

Alle communicatie met jouw klanten, personeel of leden, kan via ons verlopen. We zorgen dat iedereen mee is en volgen alles nauwgezet op. Op het vlak van communicatie, sturen we op geregelde tijdstippen de juiste informatie naar alle deelnemers. Zijn er problemen of individuele vragen? Dan lossen we dit op. Betalingen en andere financiële of administratieve zaken kunnen we eveneens voor u opvolgen.

Organisatie en reisleiding

Wij zijn flexibel in onze dienstverlening. Wil je ter plaatse alles zelf regelen om kosten te besparen? Geen probleem. Wil je dat wij een volledig dagprogramma uitwerken met skilessen en reisleiding ? Ook geen probleem. Je kiest zelf in welke mate alles voor jouw skitrip georganiseerd wordt. We kunnen een reisleider met ervaring voorzien of je neemt één van onze eigen gediplomeerde sklileraars mee. We kunnen een programma op voorhand uitwerken waarbij iedere activiteit op voorhand geregeld is. We doen reservaties voor lunches en après-ski of we organiseren speciale activiteiten buiten het skiën. Bijvoorbeeld het boeken van een privé band, organisatie van bobslee of parapente activitieit. De mogelijkheden zijn zeer ruim.

Contacteer ons

Arena Travel BVBA | Halensebaan 148 - 3290 Diest

013 / 33 41 02 | eb.levartanera@ofni

A5833 | BE 0899.335.104

dinsdag, donderdag en zaterdag van 13:30 tot 18:00
Of steeds beschikbaar op afspraak

©2020 Arena Travel BV - Webdesign by FastFocus Studios

VVR