9/8/2020

Maarten Porters

Zoon van Wies & Rik en als 2de generatie in het reisbureau gestapt als zaakvoerder. Hoewel Maarten reeds geruime tijd een eigen IT bedrijf uitbaat (FastFocus Studios), is hij sinds 2015 hoofdzakelijk werkzaam in het reisbureau. Al van kleins af aan heeft het ondernemen, reizen en organiseren een belangrijk deel van zijn leven bepaald. Het inrichten van skireizen voor zowel grote groepen als particulieren, kent voor Maarten geen geheimen meer.

Christophe Gérard

Christophe Gérard heeft al twintig jaar ervaring in de toerismesector en is een specialist op het vlak van zon-, zee- en strandvakanties, citytrips, vliegtuigtickets en andere pakketreizen. Als werknemer heeft hij zijn strepen in de reissector intussen al dubbel en dik verdiend. Hij beschikt door zijn jarenlange ervaring over de juiste vaardigheden om aan competitieve prijzen, jouw droomreis waar te maken. Een persoonlijk contact met de klant staat daarbij uiteraard steeds centraal. Als medezaakvoerder van Arena Travel neem zijn carrière een nieuwe wending.

Wies Carmans

Het originele is soms het beste ? Dat zou best wel eens kunnen. Wies heeft het reisbureau opgericht in 1981 en is nog steeds actief op ons kantoor. Als fervent golfer, is ze vandaag voornamelijk betrokken bij het organiseren en uitstippelen van golfreizen voor zowel grote als kleine groepen. Maar ook op andere domeinen levert ze nog steeds een bijdrage wat betreft de werking van het reisbureau.

Contacteer ons

Arena Travel BVBA | Halensebaan 148 - 3290 Diest

013 / 33 41 02 | eb.levartanera@ofni

A5833 | BE 0899.335.104

dinsdag, donderdag en zaterdag van 13:30 tot 18:00
Of steeds beschikbaar op afspraak

©2020 Arena Travel BV - Webdesign by FastFocus Studios

VVR