Luxe shortski februari Saalbach - Hinterglemm

Hotel The View in Hintergemm, vlak aan de skilift

€1368 per persoon
van 31/01/2022 tot 06/02/2022
6 nachten
Oostenrijk

We hebben nog enkele kamers vrij voor deze luxe shortski in februari naar Hinterglemm. Je logeert in het pas gerenoveerde design hotel 'The View', gelegen op wandelafstand van de skilift.

Periode : van maandagavond 31/01 tot zondagochtend 06/02

Tijdens deze reis ben je beschermd door onze corona-garantie : meer info

Vervoer met luxe sleepliner slaapbus

We voorzien vervoer met een luxueuze sleepliner slaapbus. Dit is een zeer comfortabele manier van reizen waar iedere passagier een eigen zitplaats heeft + een vast bed met matras. Je komt dus steeds uitgerust en fit aan op je bestemming.

Over het skigebied

Het skigebied Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (Skicircus) ligt in het Glemmtal (Oostenrijk, Salzburger Land, Pinzgau) en in Saalfelden Leogang (Oostenrijk, Salzburger Land, Pinzgau). Er is 270 km piste om te skiën en te snowboarden. De wintersporters hebben de beschikking over in totaal 70 liften. Dit wintersportgebied ligt op een hoogte van 830 tot 2.096 m.

De skigebieden Saalbach Hinterglemm Leogang en Fieberbrunn hebben zich met ingang van het seizoen 2015/2016 samengevoegd tot een van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Het skigebied strekt zich nu uit van Tirol (Fieberbrunn) tot in het Salzburger Land (Saalbach-Hinterglemm en Leogang). Met moderne liften voldoet het bijna oneindig lijkende Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn aan de hoogste eisen - van beginners, tot snowparkacrobaten en rodelartiesten en de onmiskenbare pisteprof is hier voor iedereen wat te beleven.. Bovendien is het wintersportgebied Fieberbrunn een internationaal trefpunt voor off-piste skiërs. Na het skiën is de après-ski in het skigebied vooral in Saalbach en Hinterglemm de moeite van het beleven waard. Welkom in de wereld van 'Niets moet'.

Hotel The View

Het totaal gerenoveerde design hotel 'The view", ligt in het centrum van Hinterglemm, op 150 meter van de skilift. In december zal “The view” voor het eerst zijn deuren openen voor skiërs. Dit is zeer mooi  hotel met moderne inrichting en alle comfort. Iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet en `s avond een 4-gangen avondmenu. Wij kijken er alvast naar uit om hier te mogen logeren!

In de wellness van Hotel The View kun je na een lekkere skidag weer helemaal bijkomen. Er is ook een uitgebreid wellnesscenter met sauna, Turks stoombad, solarium en fitnessruimte. Hier kun je even relaxen en je vermoeide spieren weer tot rust laten komen. Nog even ontspannen voordat je aan tafel gaat voor het heerlijke uitgebreide diner.

Prijs & inbegrepen

€ 1368  per persoon in dubbel kamer

Inbegrepen

  • Vervoer met luxe sleepliner bus
  • 4 nachten logement hotel The view
  • half-pension (ontbijtbuffet + avondmaal)
  • skipas 5 dagen
  • ontbijt bij aankomst
  • avondmaal bij vertrek
  • Reisbegeleiding
  • verblijftaksen en BTW
  • Corona-garantie

Niet inbegrepen

Contacteer ons

Arena Travel BVBA | Halensebaan 148 - 3290 Diest

013 / 33 41 02 | eb.levartanera@ofni

A5833 | BE 0899.335.104

dinsdag, donderdag en zaterdag van 13:30 tot 18:00
Of steeds beschikbaar op afspraak

©2020 Arena Travel BV - Webdesign by FastFocus Studios

VVR