Rondreis Thailand - 15 dagen

Van Bangkok naar het Noorden van Thailand

vanaf €2700 per persoon
ganse jaar boekbaar
14 nachten
Thailand

Deze rondreis Thailand, inclusief de belangrijkste trekpleisters, is een goede basis voor een onvergetelijk Thailand avontuur. Een vriendelijke bevolking, exotisch, tropisch en een historisch erfgoed van wereldformaat. Uiteraard kunnen wij het programma voor deze rondreis Thailand steeds aanpassen naar uw wensen.

De richtprijs van €2700 per persoon is inclusief internationale vluchten. De prijs is gebaseerd op logement in betere middenklasse of luxe hotels. Voor een exacte prijs, maken we steeds een offerte op maat.

Uitbreidingen & aanpassingen

Een rondreis Thailand kan steeds uitgebreid worden met enkele dagen strandvakantie. Uiteraard zijn andere aanpassingen of uitbreidingen steeds mogelijk. Voor gezinnen met kinderen is dit een prima basisprogramma.


Beste reisperiode

Een rondreis Thailand is het ganse jaar boekbaar, maar de beste periode is van november tot april. Hoewel de vakantiemaanden juli en augustus zich bevinden in het regenseizoen, is het in deze periode nog steeds doenbaar om naar Thailand te reizen.


Deze rondreis in Thailand begint in Bangkok en gaat zo verder via de belangrijkste trekpleisters richting het Noorden. Onderweg bezoek je ondermeer de indrukwekkende watervallen van Kanchanaburi en de historische sites van Ayutthaya & Sukhothai. Via de groene en minder toeristische provincie Nan wordt de reis verdergezet richting de belangrijke steden in het Noorden, Chaing Rai en Chiang Mai. De lokale verplaatsingen gebeuren met een privé chauffeur of per trein.

Reisroute

Dag 1

Aankomst in Bangkok

Na een lange vlucht, aankomst in Bangkok. Op de luchthaven staat een taxi klaar voor een transfer naar het luxueuze Chillax Resort, gelegen in hartje Bangkok. De locatie van het hotel is een ideale uitvalsbasis om het oude en historische Bangkok te bezoeken. Vandaag kun je relaxen in het hotel of op eigen houtje de omgeving verkennen.

Inbegrepen maaltijden : /

Hotel: Chillax Resort

Dag 2

Bangkok met privé gids

Wie Bangkok bezoekt wil graag veel van die metropool zien. Hoogtepunten als Wat Pho met de Liggende Boeddha en Wat Arun, maar ook de plekken waar je zelf niet zo snel belandt. De mooie tempels waar het stil is, de onbekende buurten waar Bangkok zijn eigen leven leidt. Ontdek het te voet en zoals de Thai het doen, met bootjes over de klongs, taxiboten over de rivier, de metro en de skytrain; ontdek het met een lokale privé gids die Nederlands spreekt en veel over de Thai, de stad en haar geschiedenis kan vertellen.

Deze dag wordt samengesteld op basis van jouw voorkeuren: tempels, Chinatown of markten, geschiedenis, shoppingmalls, leuk voor kinderen, veel op het water, en ga zo maar door. Het fijne aan deze formule is dat jij in samenspraak met een nederlandstalige gids, kan bepalen hoe deze dag eruit zal zien.

Je wordt 's ochtends (hoe laat wilt u vertrekken?) opgehaald in uw hotel en dan begint de tour die 5 tot 6 uur duurt. In de loop van de middag brengt onze gids u ook weer terug naar het hotel.

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Hotel: Chillax Resort

Dag 3

Bangkok - vrije dag

Vandaag heb je een ganse dag vrij om Bangkok op eigen tempo te ontdekken. De gids van de dag voordien, zal je ongetwijfeld goede tips geven om deze dag op een fijne manier in te vullen. Wij kunnen optioneel ook diverse excursies op voorhand voor je boeken. Enkele voorbeelden : dinner cruise, thai boksen bijwonen, fietsentochten,  culinaire tours, Thai cabaret show, ...

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Hotel: Chillax Resort

Dag 4

Van Bangkok naar Kanchanaburi (150km)

De komende 3 dagen heb je een chauffeur ter beschikking. Na het ontbijt verlaten we Bangkok en rijden we richting Kanchanaburi. Kanchanaburi is een indrukwekkende bestemming die je gewoon moet bezoeken.

De stad is vooral bekend vanwege de aanleg van de Birma-spoorlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog, die Thailand met Myanmar moest verbinden en dwars door de jungle en glooiende heuvels loopt. Tussen de 80.000 en 100.000 krijgsgevangen kwamen bij de bouw om het leven. Bezoek de overblijfselen van de oorlog, en kom daarna tot rust in de mooie natuur die de provincie Kanchanaburi te bieden heeft. Een top-11 van bezienswaardigheden die je gezien moet hebben!

Onderweg maar Kanachanaburi bezoeken we eveneens de beroemste drijvende markt in de omgeving van Bangkok, Damnoern Saduak. Maak een tochtje per boot tussen de handelaren of geniet van een ijskoffie terwijl je de markt aanschouwt.

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Hotel: U inchantree

Dag 5

Kanchanaburi - bezoek Erawan national park

Vandaag komen we tot rust in het Erawan national park met zijn wondermooie Watervallen. Na het ontbijt brengt de chauffeur ons naar de ingang van het park. Van daaruit kun je het park zelf te voet verkennen. De Erawan Watervallen bestaan uit zeven ‘trappen’ die je kunt beklimmen via een avontuurlijk pad door de jungle. De eerste treden zijn vrij makkelijk begaanbaar, maar hoe hoger je komt, hoe uitdagender het pad wordt. Onderaan iedere waterval vind je een kristalheldere poel waar je met het blote oog vissen ziet zwemmen. Ideaal dus om een verfrissende duik in te nemen. Schrik alleen niet, want de vissen zijn niet schuw en knabbelen graag aan je voeten en benen!

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Hotel: U inchantree

Dag 6

Van Kanchanaburi naar Ayutthaya

Je vertrekt na het ontbijt met je eigen chauffeur van Kanchanaburi naar Ayutthaya. De vroegere koningsstad Ayutthaya is sinds 1991 unesco Werelderfgoed en is één van de belangrijkste historische trekpleisters die Thailand rijk is. Ruim 500 ruïnes getuigen van de pracht van de voormalige Thaise hoofdstad die van de 14e tot de 18e eeuw het machtscentrum vormde van het rijk van de Thai.

In de namiddag bezoeken we Ayutthaya per fiets met een Engelssprekende gids. We fietsen in rustig tempo door de oude stad en maken onze eerste stop bij de Vihan Phra Mongkhon Bopit tempel, waar u een van de grootste Boeddhabeelden van Thailand kunt bewonderen.Hierna rijden we door naar de Wat Phra Si Sanphet met zijn opvallende Chedi's. Als enige niet verwoeste tempel schittert in volle glorie vervolgens de Wat Na Phra Men in het zonlicht.

We sluiten onze fietstocht door het verleden af met een bezoek aan een van de meest fascinerende plaatsen in Ayutthaya, de Wat Mahathat. Verbaast u over de verstilde Boeddha's en de chedi's waaronder een Boeddhahoofd, verstrengeld in een eeuwenoude boom. U krijgt onderweg alle tijd om de verschillende plaatsen op uw gemak te verkennen.

Tijdens de 10 kilometer lange, ongeveer 3 1/2 uur durende tocht krijgt u drinkwater en een snack.

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Hotel: Ludia on the river

Dag 7

Van Ayutthaya naar Sukhothai (300km)

Vandaag maken we kennis met het Thaise sporenwegennetwerk. Na het ontbijt nemen we de trein vanuit Ayutthaya naar Phitsanulok. De treinrit duurt ongeveer 3u 30min. In Phitsanulok, zal een privé chauffeur je opwachten aan het station. 

Vooraleer we vertrekken naar Sukhuthai, bezoeken we in Phitsanulok nog het tempelcomplex 'Wat Phra Sri Rattana Mahathat', beter bekend als Wat Yai. In dit complex woont de gouden Phra Buddha Chinnarat, zeer populair onder Thaise boeddhisten, en volgens velen het mooiste Boeddhabeeld van Thailand.

Na het bezoek van de tempel, rijden we met onze chauffeur richting Sukhothai (60km) om in te checken in ons hotel.

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Hotel: Legendha

dag 8

Van Sukhothai naar Nan (240km)

Alvorens we onze reis verderzetten naar de groene provincie Nan, bezoeken we per fiets de historische park van Sukhothai. Dit park herbergt ruïnes van wat de vroegere hoofdstad was van het Sukhothai Koninkrijk. Dit Koninkrijk bestond van 1238 tot 1438 en wordt ook wel het Gouden Tijdperk genoemd. Sukhothai betekent Rising of Happiness en kan gezien worden als één van de belangrijkste historische plaatsen van Thailand.

Jaarlijks trekken duizenden bezoekers richting dit park om zich te vergapen aan de tempels en boeddha beelden. Sinds 1991 staat het onder bescherming van de Werelderfgoedlijst van UNESCO. En terecht want het wordt vaak gezien als één van de indrukwekkende tempelcomplexen in het land.

In de namiddag rijden we naar de groene en minder toeristische provincie Nan.

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Hotel: Nan Seasons Boutique Resort

Dag 9

Nan

Vandaag verkennen we de plattelandsomgeving met onze chauffeur. Nan is een bijzondere provincie omdat het in de 13e eeuw nog een eigen koninkrijk was. Er leven nog authentiek bergstammen die hun eeuwenoude cultuur in stand houden, zoals de Mlabri, die de geesten van de gele bladeren worden genoemd

Een blikvanger is de Wat Phra That Khao Noi, een tempel met een Boeddhabeeld die over het gebied uitkijkt. Beroemd is ook de Phumin Tempel, die als het ware op de rug van twee slangen wordt gedragen. In deze tempel kan je prachtige muurschilderingen aanschouwen over het leven van Boeddha en het dagelijks leven in het 19e eeuwse Nan.

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Hotel: Nan Seasons Boutique Resort

Dag 10

Van Nan naar Chiang Rai (220km)

Vandaag staat er een ochtendrit op het programma doorheen het groene en woeste noorden, richting Chiang Rai. Geniet van de mooie landschappen met tussnenstop bij enkele lokale ambachten. In de namiddag heb je nog vrije tijd om te relaxen in het hotel. 

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Hotel: Laluna hotel & resort

dag 11

Chiang Rai - Gouden driehoek

Na het ontbijt rijden we naar Doi Tung, de meest noordelijk gelegen berg van Thailand en verblijfplaats van de inmiddels overleden prinses-moeder. Na een korte stop aan Doi Tung Royal Villa en Wat Phrathat Doi Tung dalen we af en genieten we van prachtige uitzichten over zowel Myanmar als Thailand.

Loopgraven en de aanwezigheid van militairen herinneren ons aan het opium- en drugsverleden. In de namiddag varen we met motorbootjes de brede Mekong rivier op, die hier de natuurlijke grens vormt tussen drie landen: Thailand, Myanmar en Laos. Deze regio was voorheen de draaischijf van de handel in opium en zijn derivaten. In het Thaise gedeelte voerde de koninklijke familie jarenlang een relatief succesvolle campagne waarbij papaver stelselmatig door alternatieve gewassen werd vervangen.

Vlakbij het drielandenpunt bezoeken we het recente, maar al befaamde Hall of Opiummuseum. Dit multimediaal museum vertelt ons meer over de teelt van opium in de Gouden Driehoek, zijn toepassingen en derivaten en zijn belangrijke rol in de koloniale geschiedenis van Zuidoost-Azië en China.

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Hotel: Laluna hotel & resort

Dag 12

Van Chiang Rai naar Chiang Mai (186km)

Een bezoek aan Wat Rong Khun, de indrukwekkende witte tempel in Chiang Rai, mag vandaag, na het ontbijt, niet ontbreken. De verfijnde architectuur van deze prachtige tempel kan iedereen wel bekoren.

We brengen in Chiang Rai ook een bezoek aan de Blauwe Tempel. Dit is een relatief nieuwe tempel en nog niet zo gekend bij het grote publiek. De bouw van de tempel begon in 2005 en eindigde in 2016. Het is voornamelijk door de schoonheid van de levendige blauwe kleur, dat deze tempel een bezoekje waard is.

Vervolgens zetten we onze rit voort richting Chiang Mai, de grootste stad van Noord-Thailand. Inchecken en relaxen in het hotel.

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Hotel: Bodhi Serene

Dag 13

In de voormiddag brengen we een bezoek aan de verschillende bergstammen in de omgeving van Chiang Mai.

Baan Tong Luang is een dorp waar vier verschillende Thaise bergstammen in Chiang Mai zijn samengekomen. Dat zijn de Lahu, Hmong, Witte Karen en de Lang nek Karen ook wel bekend als de Padaung.  Het is ongeveer een uur rijden van het hotel naar Baan Tong Luang in het noordelijke gedeelte van Chiang Mai. De route is schilderachtig mooi en de tijd vliegt dan ook voorbij.

Vervolgens rijden we door naar een orichideeën-kwekerij. Hier ziet u een verscheidenheid aan bloemen waar de Thai in het noorden erg trots op zijn. In deze schitterende omgeving zult u ook pauzeren en krijgt u een heerlijk buffetlunch aangeboden.

Na het middagmaal rijden we ongeveer een 12-tal kilometer buiten Chiang Mai de steile Suthep berg op tot aan de voet van het drukbezochte heiligdom. Een steile naga trap van meer dan 200 treden leidt naar de 600 jaar oude Wat Phra That Doi Suthep. Het binnenhof van deze vermaarde tempel heeft een mooie gaanderij met antieke Boeddhabeelden die de vergulde centrale chedi omringen. Bij helder weer hebben we van op het tempelterras een goed uitzicht over de vallei van Chiang Mai.

Inbegrepen maaltijden : ontbijt + lunch

Hotel: Bodhi Serene

Dag 14

Vrije dag om de binnenstad van Chiang Mai op eigen houtje te ontdekken. Wij kunnen optioneel nog extra excursies of op voorhand activiteiten bijboeken indien je dit wenst. Enkele voorbeelden : olifanten verzorgen, kookcursus, bezoek van de hoogste berg van Thailand - Doi Inthanon 2565m, ziplines, ...

S'avonds nemen we de nachttrein (met bedden) naar Bangkok.

Inbegrepen maaltijden : ontbijt

Dag 15

terugvlucht

Na een comfortabele treinrit kom je in de ochtend aan in Bangkok. Afhankelijk van het uur van je terugvlucht, brengt onze taxi je rechtstreeks naar de luchthaven voor een terugvlucht richting huiswaarts.

Optioneel kun je deze vakantie nog uitbreiden met een strandverblijf van enkele dagen in Hua Hinn of één van de eilanden.

Chillax Resort

Bangkok

Dit resort hotel in het oude centrum van Bangkok dichtbij vele attracties is een absolute aanrader voor iedereen die van romantiek houdt met een vleugje Thaise Grandeur. Oude of stoffige liefdes bloeien hier weer op. Maar daarnaast zijn ook de service en andere faciliteiten op hoog niveau.

Faciliteiten: op het dak van het hotel is een zwembad met ligstoelen. U kunt hier ook een drankje nuttigen uit de poolbar.
Het restaurant verzorgd een uitstekende selectie van fusion gerechten tussen de Europese en Aziatische keuken. En om toch uw conditie op peil te houden vindt u hier ook een fitnesscentrum.

Locatie: in het oude gezellige stadsdeel van Bangkok, rustig gelegen en op loopafstand van het Koninklijke Paleis, Khao San road, de Chao Praya rivier (Express boot) en nog veel meer highlights. In de nabijheid vindt u veel authentieke Thaise restaurants, lokale markten en tempels. Simpel gezegd; "echt Bangkok."

U Inchantree

Kanchanaburi

Geschiedenis, natuurschoon, rustieke sfeer, comfort en perfecte service zijn allemaal van toepassing op dit nieuwe boetiekresort vlakbij de beroemde brug over de River Kwai. Hier kunt u tot rust komen maar ook boeiende excursies maken in de omgeving.

Omgeven door fraai aangelegde tuinen vindt u hier sfeervol ingerichte kamers gelegen rond een binnenplaats met een oeroude Incha boom, waar het resort zijn naam aan dankt. De kamers beschikken over airconditioning, IPod aansluiting, minibar, kluisje, IDD-telefoon, Wi-Fi internet, LED-satelliet tv, koffie en theezetfaciliteiten en een luxe badkamer met regendouche.

Faciliteiten: het zwembad ligt aan de rivier, wat inhoudt dat u een mooi uitzicht heeft. Vanaf het terras boven de rivier kunt u prachtige zonsondergangen bewonderen. Een uitgebreide keuze aan Thaise en Westerse gerechten worden geserveerd in het Peppers restaurant. Uw conditie op peil te houden kunt u in het fitnesscentrum en daarnaast stelt het hotel gratis fietsen beschikbaar voor tochtjes in de omgeving.

Locatie: aan de Kwai Yai rivier dicht bij de brug, maar op een rustige plek.

Iudia on the river

Ayutthaya

Uniek gelegen klein boetiek hotel aan de rivier, met uitzicht op het park. De naam i-uDia staat voor de oude spelling van Ayutthaya.

De 16 kamers, die het hotel heeft zijn verdeeld in Petite Single room, Courtyard rooms, Poolside rooms, Riverview rooms, en de Phaulkin Suite. Iedere kamer is anders. Zo vindt u hier o.a. een Arabische, Chinese, Japanse, Birmese, Franse en ook een Nederlandse kamer. Zij dragen de naam van een persoon uit het verleden die zijn stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van Ayutthaya. Alle kamers zijn ingericht met accenten uit het thuisland van deze krijgsheren, wetenschappers, avonturiers en kooplieden maar voorzien van hedendaags comfort zoals airconditioning, internet, satelliet TV/DVD, koelkast en ensuite badkamer met luxe benodigdheden. De riverview kamers bieden een spectaculair uitzicht over de rivier en de Wat Phuttaisawan.

Faciliteiten: zowel in de kamers als in de openbare ruimtes vindt u antiek en keramiek. De eigenaar is een kenner en verzamelaar van keramiek en dat is te zien aan de vele fraaie exemplaren die hier staan. Er is een internet café annex koffieshop en ook het zwembad biedt uitzicht op de tempels. Per kamer zijn er twee fietsen beschikbaar om u mee te verplaatsen door Ayutthaya. Regelmatig worden er culturele avonden georganiseerd met muziek en interessante programma's over de cultuur van het Siamese rijk. Terwijl u mijmerend over de verscholen binnenplaats loopt lijkt het echt alsof u heel even terug bent in het oude Siam.

Locatie: in het centrum aan de rivier op loopafstand van het historische park van Ayutthaya en Baan Hollanda, de voormalige VoC nederzetting en informatiecentrum.

Legendha hotel

Sukhothai

Met enig geluk kijkt u vanuit uw kamer in The Legendha Sukhothai op de beroemde olifanten tempel Chedi Wat Chang Lom, die achter dit resort staat. We willen maar zeggen, veel dichter bij het beroemde historische park Sukhothai kunt u niet overnachten. The Legendha is opgezet als een traditioneel Thais dorp waar aan vriendelijkheid en dienstbaarheid nog het hoogste belang wordt gehecht. Niet alleen aan service wordt veel aandacht besteed, ook de kleurrijke inrichting verraadt zorg. Mooie houten vloeren, bewerkte stoffen en van die typische Thaise driehoekige kussens, die nog altijd niet ontbreken in veel Thaise huishoudens.

Accommodatie: de 62 kamers liggen in houten bungalows, die in traditionele stijl zijn opgetrokken en modern Thais zijn ingericht. Ze hebben allen internet, airconditioning en meestal een eigen veranda. De 'two-bedroom villa' is zeer geschikt voor gezinnen of groepjes van maximaal vijf personen.

Faciliteiten: er is een zoutwater zwembad, dat te midden van villa's ligt. Het Nam Khang restaurant met Thaise gerechten en bekende gerechten uit de internationale keuken ligt aan het Mae Rampan kanaal en geeft u de mogelijkheid buiten in maanlicht te eten. The Legendha biedt ook mogelijkheden voor Thaise traditionele massage.

Locatie: vlakbij de toegangspoort van de oude Thaise hoofdstad Sukhothai. Het is leuk om per fiets het Historische Park te onderzoeken. Het resort ligt op 40 kilometer van de luchthaven en op 10 kilometer van het busstation.

Nan seasons boutique resort

Nan

Nan Seasons Boutique Resort is een klein persoonlijk exclusief boetiek resort. Het resort is gelegen in de hoofdstad Nan. Deze stad heeft een zeer ontspannen sfeer met bijzonder veel charme, een interessante geschiedenis, een groot aantal zeer indrukwekkende tempels en de meest gelukkigste bevolking van heel Thailand.

Accommodatie: de bungalows en villa's zijn van duurzaam lokaal teakhout gemaakt en modern eigentijds comfortabel ingericht in Lanna-Thai design. Ze zijn van alle gemakken voorzien en hebben o.a. airconditioning, een regendouche en een ruim terras. The Residence is een speciale, extra grote villa met twee slaapkamers voor gezinnen (of stellen).

Faciliteiten: met kinderen op vakantie in het hoge noorden? Het zwembad is een heerlijke verkoeling voor jong & oud. Het restaurant Lemongrass serveert gerechten van de lokale keuken en gerechten uit het midden en het zuiden van Thailand. Voor uw internationale favorieten kunt u uiteraard ook terecht bij onze Chef. Hij maakt op verzoek de lekkerste gerechten van een simpele maaltijd tot een geweldig drie of vier gangen diner met bijpassende wijnen.

Locatie: het resort ligt op loopafstand van de belangrijkste Tempel van het noorden: Wat Phrathat Chaehaeng en slechts 2 km van het oude culturele centrum van de stad. De stad Nan ligt in het Noorden van Thailand grenzend aan Laos en heeft directe vliegverbindingen met Bangkok en Chiang Mai.

Laluna hotel & resort

Chiang Rai

De 79 huisjes van Laluna Hotel & Resort liggen in een fraaie tuin op steenworp afstand van Chiang Rai. U heeft de keuze uit de volgende

Faciliteiten: na een dag vol sightseeing komt u heerlijk tot rust in het zwembad met jacuzzi. Voor een maaltijd kunt u terecht in het restaurant waar men verscheidene Thaise en internationale gerechten serveert. In de coffeeshop kunt u genieten van een heerlijk kopje verse koffie. Tevens beschikt het resort over een massagesalon, enkele winkels, kapsalon en een wasserette.

Locatie: op 10 minuten wandelen van Chiang Rai en op een kwartier rijden van de luchthaven. Op loopafstand vindt u vele drukbezochte lokale restaurants!

Bodhi serene

Chiang Mai

Als je houdt van gezelligheid in de buurt, maar ook van vredige rust op de plek waar u verblijft, zit je goed in dit bijzondere boetiekhotel in het hart van Chiang Mai. Traditie en comfortabel hedendaags hotelgenot zijn verenigd in het gebouw, dat is opgetrokken in de exotische Lannastijl vermengd met Chinese stijlelementen en het is gedecoreerd met oog voor detail. Het ligt binnen de oude stadsmuren en vlakbij de beroemde Tapae Gate en de Walking Street met zijn oude tempels.

Accommodatie: de 38 ruime kamers zijn er in de soorten: Deluxe, Executive en Suites met 1 of twee slaapkamers. Alle hebben een mooie houten vloer, hoge plafonds en een eigen balkon met uitzicht op de prachtige binnentuin met zijn tropische planten en watervallen. Op de kamers vindt u airconditioning, tv een stereo-installatie, internetaansluiting, minibar en een kluisje. Elke badkamer heeft een ruime aparte badkuip en douche (in de suites een extra grote ronde badkuip!).

Faciliteiten: in dit bijzondere hotel is een zwembad met kinderbad en een bar in de buurt waar u lichte versnaperingen kunt kopen. In de spa kunt u verschillende soorten massages boeken, en u treft er een goed restaurant waar u het beste uit de Thaise en Westerse keuken kunt bestellen in een mooie exotische atmosfeer. Verder zijn er een bibliotheek, een wasserij- en stomerijservice, een babysitservice, een goed geoutilleerd businescentrum met internetaansluiting en transport naar de avondmarkt.

Locatie: op een kleine 20 minuten van het vliegveld, treinstation en bus terminal. Het hotel ligt binnen de oude stadmuren van Chiang Mai en is omgeven door vele oude tempels. U loopt in ongeveer 10 minuten naar de nachtmarkt.

Richtrpijzen

Onderstaande prijzen voor deze rondreis Thailand, zijn richtprijzen per volwassene persoon, inclusief internationale vluchten. Voor kinderen die op dezelfde kamer als de ouders verblijven, zijn er ook kortingen. Toeslagen in het hoogseizoen, van november tot en met februari, zijn niet verrekend in deze richtprijs. Indien je met 4 of meer personen reist, kunnen bepaalde kosten gedeeld worden en zal de prijs ook zakken. We kunnen steeds hetzelfde programma aanbieden met goedkopere hotels in een lagere categorie.

dubbel kamer single kamer
richtprijs per persoon €2700 €3200

Inbegrepen

 • Internationale vluchten vanuit Brussel of buurlanden
 • Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
 • Overnachtingen op basis van standaard kamers
 • Alle transfers zoals beschreven per trein of privé minibus
 • Verloop van het dagprogramma zoals beschreven
 • Maaltijden zoals vermeld in het programma
 • Entreegelden en Engelssprekende gids voor volgende excursies : Ayutthaya per fiets,  Sukhothai park per fiets,  bergstammen + Doi Suthep in Chiang Mai
 • Nederlandstalige privé gids in Bangkok op dag 2
 • BTW en taksen

Niet inbegrepen

 • Overige maaltijden
 • Dranken en persoonlijke uitgaven
 • Overige entreegelden
 • facultatieve excursies
 • Benzine kosten minibus (+- €0,8 per liter Diesel)
 • Parkeer- en tolgelden
 • Annulatie- & bijstandverzekering

Opmerkingen

 • Chauffeurs spreken doorgaans geen of weinig Engels en zijn geen gids.
 • Geeft u de voorkeur aan een Engelssprekende gids aan boord, dan is dat geen probleem. U betaalt slechts €100 per dag extra.
 • Werktijd voor chauffeur en/of gids is van 07.00 - 18.00 uur. Wilt u buiten deze tijden gebruikmaken van de diensten van de minibus met chauffeur en/of gids dan moet u dit met hem of haar overleggen.
 • Het aantal afgelegde kilometers is ongelimiteerd
 • Voor bijna ieder hotel in Thailand geldt: check-in tijd is 13:00 uur; check-uit tijd is 12:00 uur!
 • Een geldig paspoort is vereist en moet je zelf in orde brengen
 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. moeten we route of hotel soms aanpassen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van deze Thailand reis blijft te allen tijde gehandhaafd.
Contacteer ons

Arena Travel BVBA | Halensebaan 148 - 3290 Diest

013 / 33 41 02 | eb.levartanera@ofni

A5833 | BE 0899.335.104

dinsdag, donderdag en zaterdag van 13:30 tot 18:00
Of steeds beschikbaar op afspraak

©2020 Arena Travel BV - Webdesign by FastFocus Studios

VVR